اروپاراهنمای سفرسفر خوب

آشنایی با رستوران های گیاهی جذاب پاریس

دیگر شنیدن آن که افرادی تنها غذاهای گیاهی می‌خورند تعجب کسی را برنمی‌انگیزد و رستوران‌های بدون گوشت تعدادشان در پاریس چند برابر شده است. در این مقاله از سایت سفر خوب به معرفی چند مورد از بهترین رستوران های گیاهی پاریس می پردازیم.

آشنایی با رستوران های گیاهی جذاب پاریس
۴ (۸۰%) ۴ votes

در این مقاله از مجله گردشگری سفر خوب قصد داریم به موضوع  رستوران های گیاهی پاریس  بپردازیم.

پاریس، پایتخت کشور فرانسه، مرکز و یکی از شهرستان‌های ناحیه ایل-دو-فرانس است. رود سن از میان این شهر می‌گذرد.

پاریس یکی از شهرهای پیشروی جهان در زمینه‌های اقتصاد، فرهنگ، هنر، سیاست،تحصیل، تفریحات، مد و علم است.

پاریس بزرگ‌ترین شهر اقتصادی اروپا و پنجمین شهر اقتصادی جهان از نظر سطح تولید ناخالص داخلی است. این شهر به تنهایی نزدیک به ۵۳۳ میلیارد یورو یعنی نزدیک به ۲۵٪تولید ناخالص داخلی فرانسه را در دست دارد.

پاریسی‌ها با دارا بودن ۴۲٬۷۰۰ دلار تولید ناخالص سرانه رتبه اول را از این نظر در قاره اروپا را دارا هستند.

دفتر مرکزی ۳۶ شرکت از ۵۰۰ شرکت برتر جهان در پاریس قرار دارد که پس از توکیو از این نظر رتبه دوم جهان را در اختیار دارد. منطقه «لا دفانس» در شهر پاریس به عنوان مهمترین مرکز اقتصادی اروپا شناخته می‌شود

دیگر شنیدن آن که افرادی تنها غذاهای گیاهی می‌خورند تعجب کسی را برنمی‌انگیزد و رستوران‌های بدون گوشت تعدادشان در پاریس چند برابر شده است. کسانی که فکر می‌کردند حذف گوشت مرغ و گوساله از غذایشان به معنی خوردن خوراک‌های بی‌مزه و غیر جذاب خواهد بود دیگر از این توهم بیرون آمده‌اند. حداقل در این شهر فرانسوی نمی‌توانید درباره غذاهای گیاهی چنین فکری کنید.

رستوران های گیاهی پاریس

 لو پوتاژه دو ماره

«لو پوتاژه دو ماره» (Le Potager Du Marais) چیزی بیش از یک رستوران گیاهی است: این رستوران با استانداردهای گیاهخوارانی که هیچ گونه محصول حیوانی استفاده نمی‌کنند (vegan) نیز همخوانی دارد. این رستوران اندکی از «بوبور» (Beaubourg) فاصله داشته و به مشتریانش پاستاهای خوشمزه گیاهی، نان ترد پنیر گیاهی، دانه‌ها، مغزها و تارتار علف دریایی را با کیفیتی عالی و به یاد ماندنی ارائه می‌کند. اگر قصد داشتید در این رستوران غذا بخورید، از قبل میزتان را رزرو کنید زیرا فضای آن کوچک بوده و زود پر می‌شود.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس

 

سویا

«سویا» (Soya) یکی از انستیتوهای گیاهخواری پاریس است. این انستیتو به مدت یازده سال در منطقه یازدهم شهر ریشه کرده و همیشه مشتریان زیادی دارد. دلیل این شلوغی را خیلی زود درک خواهید کرد: منویی بسیار لذیذ و وسوسه کننده. در میان غذاها می‌توانید گزینه‌هایی چون لازانیای سبزیجات، دانه‌های بوداده، کوکوس با سبزیجات فصلی و استیک توفو را ببینید. برانچ صد در صد ارگانیک و گیاهی که شامل آبمیوه تازه و انواع خوراکی‌های شگفت انگیز است را هم مورد توجه قرار دهید. توصیه می‌کنیم میزتان را از قبل رزرو کنید.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس

 

 کافه پانسون

«کافه پانسون» (Cafe Pinson) غذاهایی بدون گوشت، لاکتوز، گلوتن و کاملاً ارگانیک را به مشتریان خود عرضه می‌کند. شاید فکر کنید تمام این گزینه‌های حذف شده به غذایی غیر جذاب منجر می‌شوند، اما علیرغم این محدودیت‌های آشکار، غذاهایی بسیار لذیذ و سالم در اختیار خواهید داشت. مینی کیک‌ها با زیتون خشک شده و گوجه فرنگی یا سالادی که با سس لیمو و کینوا درست می‌شود هر کسی را مجذوب می‌کند. اگر هنوز هم جا دارید برخی از دسرهای خانگی مانند کیک لیمو یا مادلن‌ها را امتحان کنید.

 بابز کیچن

«بابز کیچن» (Bob’s Kitchen) برادر بزرگ آبمیوه فروشی‌ای به همین نام است. در اینجا همه چیز ارگانیک بوده و غذاهایی عالی و زیبا به شما ارائه می‌شود. در منو گزینه‌هایی مانند «خورش گیاهی» را پیدا می‌کنید. غذایی که از یک کاسه بزرگ برنج با سبزیجات کبابی خوشمزه تشکیل می‌شود. فوتوماکی، سوپ‌ها و بیگل‌ها (نوعی نان) از دیگر لذایذ این منو هستند. برای کسانی که علاقه به خوردن شیرینی دارند کوکی‌ها، مافین‌ها و کرامبل‌های بدون گلوتن را پیشنهاد می‌کنیم.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس

 

 ایست ساید برگر

«ایست ساید برگر» (East Side Burger) در سال ۲۰۱۳ افتتاح شد و در زمینه ارائه برگر‌های گیاهی تخصص ویژه‌ای دارد. ایست ساید برگرهای اینجا از بیکن گیاهی، کچاپ، خردل و پیاز قرمز به همراه پنیر گیاهی تشکیل می‌شوند. در برگرهای باسک هم کاهو، چدار، گوجه فرنگی و فلفل قرمز کاراملیزه شده می‌گذارند. جدای از برگر می‌توانید از ناگت‌های گیاهی، هات‌داگ‌ها و تارت‌های گیاهی هم سفارش دهید.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس

 لو گابریل

«لو گابریل» (Le Gabriel) به شانزلیزه بسیار نزدیک است و جزو رستوران‌های لوکس به شمار می‌رود. در صورتی که بخواهید می‌توانید غذاهای وِگَن هم سفارش دهید. آشپز ستاره آن «ژروم بانکتل» (Jerome Banctel) با الهامات آسیایی و غذاهای گوشتی‌اش برای هر مهمان خاطره‌ای خوش رقم می‌زند. ولی مهمانان گیاه‌خوار نیز در نظر گرفته شده‌اند و می‌توانند غذاهایی مناسب سلیقه خودشان سفارش دهند. کافی است به هنگام رزرو کردن میز ترجیحات خود را در میان بگذارید تا آشپز بتواند چیزی باب میلتان آماده کند. برای ورود به این رستوران باید لباس رسمی بپوشید.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس

 

 لو شیبرتا

رستوران سرخ و سیاه «شیبرتا» (Le Chiberta) در یک ساختمان «اوسمان» (Haussmann) در چند متری شانزلیزه قرار دارد. تزئینات عالی قدیمی که در راهرو به چشم می‌خورند شما را وارد دنیای گیاهی این رستوران اعلای فرانسوی می‌کنند. سالن‌های خصوصی به شما اجازه می‌دهند چه برای یک شام کاری یا شامی رمانتیک حریم شخصی داشته باشید. آشپز این رستوران هم در ارائه انواع غذاهای گوشتی و گیاهی تبحر داشته و حتی مشتریان گیاهخوار را هم راضی نگه می‌دارد. برای غذاهای گیاهی باید به هنگام رزرو میز درخواست خود را ثبت کنید. قیمت متوسط این رستوران ۹۰ یورو است.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس

 

جنتل گورمی

رستوران صد در صد گیاهی «جنتل گورمِی» (Gentle Gourmet) غذاهایی به شما پیشنهاد می‌کند که اکثراً بیولوژیکی و خانگی هستند. علاوه بر این، محصولات و مواد اولیه‌ای که برای طبخ آن‌ها به کار رفته منحصراً از منابع گیاهی تهیه شده‌اند. این رستوران در سال ۲۰۱۲ شروع به کار کرد و محیط دوست داشتنی‌ای دارد.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس

 ۴۲ درجه

رستوران گیاهی «۴۲ درجه» (۴۲ Degres) غذاهایی کاملاً خام پخت و گیاهی برای مشتریانش آماده می‌کند. شاید سؤال کنید خام پخت یعنی چه؟ این روش از آشپزی از مواد اولیه خام یا خشک شده به شیوه‌ای در غذا استفاده می‌کند که مواد مغذی‌، ویتامین‌ها و آنزیم‌هایش حفظ شوند. در واقع این مواد همگی در دمایی بالای ۴۲ درجه از بین می‌روند بنابراین اکنون معنی نام رستوران را بهتر درک می‌کنید. تمام غذاهای داخل منو فاقد گلوتن هستند و وگن‌ها نیز گزینه‌هایی باب میلشان پیدا خواهند کرد.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس

 سول سمیا

«سول سِمیا» (Sol Semilla) رستورانی مخصوص وگن‌ها است که در نزدیکی «کانال سن مارتن» (St Martin) قرار دارد. اینجا اولین برند فرانسوی «اَبَر غذاها» (Superfood) به شمار می‌آید. تمامی محصولاتی که در سول سمیا به چشم می‌خورند بالاترین میزان مواد مغذی را داشته و در تمام آن‌ها چهار مورد مهم اصلی یعنی مغذی بودن، طعم، اکولوژی و قیمت مناسب در نظر گرفته شده است. آشپز این رستوران غذاهای خود را با الهام از غذاهای بومیان آمریکا طراحی می‌کند و گنجینه‌ آشپزی آمازونیا را به خوبی در آن می‌بینید.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس

 

 لو پوتاژه دو شارلوت

دو برادر رستوران گیاهی «لو پوتاژه دو شارلوت» (Le potager de Charlotte) را در سپتامبر سال ۲۰۱۵ افتتاح کردند. این رستوران کاملاً به صورت خانوادگی اداره شده و محیطی بسیار آرام، گرم و صمیمی دارد. از چهارشنبه تا یکشنبه می‌توانید برای خوردن غذاهای وگن به اینجا سر بزنید. منوی اینجا بسته به محصولات و فصل مرتب به روز رسانی می‌شود. غذاهای خوشمزه‌ای در این رستوران خانوادگی انتظارتان را می‌کشند.

رستوران های گیاهی پاریس
رستوران های گیاهی پاریس
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *